Mentaris voor jou

Je wil groei in je werk ervaren, zingeving in je loopbaan en werk dat bij je past. Misschien is er een concrete aanleiding om een Loopbaancoach te raadplegen. Wil je meer uit je huidige functie halen? Of je ondernemerschap uitbouwen? Wellicht wordt van je verwacht dat je op zoek gaat naar een nieuwe bestemming of wil je voorkomen dat je uitvalt. We gaan terug naar de basis. Concentreren ons op het bewustzijn van je sterke punten en het vergroten van je veerkracht. Vanuit daar ervaar je richting en energie. Je krijgt handvaten om werkgeluk te bereiken.

Waarom zou je dit willen?

 • Je ervaart op dit moment weinig richting in je loopbaan;
 • Je hebt niet voldoende scherp wat je kwaliteiten zijn;
 • Je krijgt weinig energie van je werk; je mist je gedrevenheid;
 • Je wilt een volgende stap maar weet niet goed waarheen;
 • Je wilt je leiderschap vormgeven;
 • Je wilt je ondernemerschap uitbouwen en hebt behoefte aan handvaten.

De kosten die je maakt om beter te worden in je werk of om een nieuwe baan te vinden, zijn aftrekbaar van de inkomstenbelasting.

Bij Mentaris ervaar je ruimte en vertrouwen; je bepaalt zelf wat je in gesprek wilt aankaarten. Je doet zelfkennis op, waardoor je beter weet waar je staat. Richting geven we door heldere stappen te maken. Je rust, energie en veerkracht nemen toe.

We leggen het eerste contact en we ervaren of er een klik bestaat. We inventariseren jouw situatie en nodigen je uit voor een persoonlijke ontmoeting.

Neem contact op met Mentaris

Stap 1 Hoe beginnen we?

Kennismakingsgesprek

We leren elkaar kennen tijdens een vrijblijvend gesprek aan tafel. We zijn benieuwd naar jou. We bespreken:

 • Wie ben jij en wie ben ik?
 • Waar loop je tegenaan in je werk?
 • Waar sta je en wat zou je willen?
 • Wat levert Loopbaancoaching op voor jou?

Naar Contact

of

Groepsbijeenkomst

Je kunt, naast één op één coaching, ook kiezen voor een van onze bijeenkomsten. Je vindt inspiratie en herkenning bij de andere deelnemers. Je werksituatie wordt helder. Je bewustzijn van je sterke punten neemt toe. Onze groepsbijeenkomsten:

Naar Actueel

Stap 2 Hoe pakken we het aan?

We bespreken jouw vraagstuk en hoe we stap voor stap te werk gaan. Ter verdieping krijg je opdrachten mee om sneller resultaat te ervaren.

In een vertrouwde omgeving kun je jezelf zijn en ervaar je:

 • Veerkracht en zelfkennis;
 • Energie en rust;
 • Zelfvertrouwen en zicht op de plek waar je terecht komt.

Stap 3 Welke thema's komen aan bod?

Je bepaalt zelf de diepgang en het doel van jouw begeleiding. Waar we accenten leggen, bepaal je zelf. Ons uitgangspunt is het creëren van bewustwording. Werkopdrachten zorgen ervoor dat je inzichten vasthoudt en sneller resultaat ziet. Klik op de thema’s en lees hoe we jouw coaching op maat maken. Alle thema’s binnen ‘stilstaan’ en ‘vooruit komen’ dragen bij aan jouw succes en werkgeluk.

Stilstaan

We staan stil bij jou als persoon. Wie ben jij? Als mens? En waar ben je goed in? Wat zijn jouw talenten en waar zit jouw kracht? Je zelfvertrouwen en energie nemen toe. Je wordt zelfbewuster en sterker.

Vooruit komen

Nu de basis is gelegd voor je succesvolle positionering, ga je aan de slag: je wilt zichtbaar zijn. Je wilt beter vindbaar zijn. Je ondervindt de kracht van netwerken, online en offline. De arbeidsmarkt is bekend terrein voor je.

Stap 4 En nu aan de slag..

Je kunt contact met ons opnemen via onderstaande knop of bel ons op (06) 29 03 37 90 of op (010) 212 58 68.

Vraag een gesprek aan

Mentaris werkt met Trainees omdat wij geloven in hun talenten. Trainees dragen zorg voor back-officeprocessen ten behoeve van jouw begeleiding. Zij ondersteunen met praktische zaken; van het aanpassen van je CV tot het formuleren van opdrachten. Uiteraard gebeurt dit in afstemming met jou.

Wil je lezen over ons Traineeship?